Strippenkaart

Sinds 2015 biedt ZVW74 ook een strippenkaart aan. Deze kaart is bedoeld voor mensen die slechts incidenteel kunnen komen zwemmen en dat graag bij ZVW74 doen.

De strippenkaart komt in twee varianten: één kaart met vijf strippen en één kaart met tien strippen. Afhankelijk van hoe vaak je denkt te komen zwemmen, kun je één van deze twee kaarten aanschaffen. Je kunt ook een combinatie of meerdere van deze kaarten tegelijk aanschaffen, als je denkt vaker te komen. Er geldt dan een korting op de tweede (en verder) kaart. Kijk voor actuele prijzen bij het contributieoverzicht.

Kijk hieronder voor alle voorwaarden voor de strippenkaart. Nog vragen? Neem contact met ons op.

Voorwaarden strippenkaart

  1. Bij aanschaf van de strippenkaart ga je een lidmaatschap van €0,- per maand aan voor één (1) jaar.
  2. Van de aanschaf van de strippenkaart ontvang je per mail een bevestiging.
  3. Deze kaart vervalt één (1) jaar na de genoemde uitgifte datum, of als alle strippen gebruikt zijn.
  4. Indien de kaart is verlopen en niet alle strippen zijn gebruikt, dan is geen restitutie mogelijk.
  5. De strippenkaart is, in verband met verzekering, alleen te gebruiken door de persoon welke de strippenkaart heeft aangeschaft.
  6. Neem de strippenkaart altijd mee naar de zwemtraining.
  7. Er moet vóór aanvang van de zwemtraining een strip worden afgetekend bij de aanwezige trainer. Dit zal bestaan uit de datum van aftekenen en een handtekening van de aanwezige trainer met een ballpen.
  8. Wanneer een persoon direct twee strippenkaarten aanschaft (voor één persoon), geldt een korting van €10,- op de tweede strippenkaart.
  9. De strippenkaart kan niet in combinatie met andere acties worden gebruikt.