De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Corona-update 29 april

29 april 2020

Zoals tijdens de laatste persconferentie is aangegeven, zijn een aantal regels versoepeld. Scholen in het basisonderwijs, inclusief het speciaal (basis)onderwijs, de dag- en gastouderopvang openen na de meivakantie. Daarnaast mogen kinderen weer buitensporten vanaf vandaag, 29 april.

Helaas betekent dit wel dat het zwembad nog steeds dicht blijft.

De KNZB is momenteel bezig om een beleid op te stellen voor zwembaden, om deze zo snel mogelijk weer open te krijgen. Het is dus nog even afwachten tot we weer kunnen zwemmen. Maar als het zover is zullen de trainingen op een goede en veilige manier verlopen.

Om in de zwemmers (t/m 18 jaar) toch de mogelijkheid te bieden fit te blijven, zullen er landtrainingen georganiseerd worden. Deze landtrainingen zijn gericht op het trainen van het uithoudingsvermogen en de spiergroepen die bij zwemmen worden gebruikt. Mocht je hiervan geen bericht hebben ontvangen, maar wil jij (of je kinderen, t/m 18 jaar) wél meedoen, neem dan even contact op met de trainer.

Corona heeft er helaas ook voor gezorgd dat de Algemene Ledenvergadering (ALV) tot nader order is uitgesteld. Hierin zouden enkele belangrijke mededelingen gedaan worden die betrekking hebben op aankomend seizoen. Deze mededelingen zullen nu per mail naar alle leden worden verstuurd. Ook zal hiervan een bericht worden geplaatst in de Nieuwsflits (WhatsApp-groep). Ben je nog geen lid van deze WhatsApp-groep? Neem dan contact op met je trainer of laat een bericht achter op de website met het verzoek je toe te voegen.

Zodra wij meer informatie hebben houden wij jullie op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van ZVW ‘74

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: