De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Coronavirus-update

24 maart 2020

Beste leden, vrijwilligers, ouders en overige ZVW’ers,

Het coronavirus (COVID-19) heeft ondertussen het normale leven grotendeels stilgelegd. Dit is niemand ontgaan en het leven van de meeste Nederlanders is de afgelopen periode drastisch veranderd. De horeca ligt stil, dienstverlenende niet-vitale beroepen liggen veelal stil, scholen zijn dicht, veel mensen werken thuis, alle sportaccommodaties zijn gesloten en zorgmedewerkers draaien overuren.

Vanuit de overheid wordt 6 april genoemd als voorlopige einddatum voor deze maatregelen. Tegelijkertijd is er een verbod voor bijeenkomsten en evenementen, die in ieder geval tot 1 juni duurt. Hierbij is niet concreet genoemd dat dit ook voor sportaccommodaties en -verenigingen geldt, maar hier moeten we zeker rekening mee houden.

Als vereniging vinden wij de gezondheid van onze leden, vrijwilligers en ouders het belangrijkst. Wij zullen dan ook te allen tijde de adviezen opvolgen van zowel overheid, RIVM als de KNZB.
Momenteel betekent dit dat alle wedstrijden voor de rest van het seizoen (2019/2020) afgelast worden.

Daarnaast wordt er tijdelijk geen papier ingezameld door onze vrijwilligers, aangezien dit niet onder de vitale inzameling valt en het risico hiervan voor de inzamelaars te hoog is.

Contributie zal niet worden geïnd in de periode waarin niet kan worden getraind. De huidige incassobatch is al naar de bank verstuurd en kan niet tegengehouden worden. Dit zullen wij oplossen. Wij verzoeken u met klem deze incasso niet terug te boeken. Dit zal de druk op onze administratieve vrijwilligers namelijk aanzienlijk verhogen. Het is gemakkelijker om alle incasso’s in één keer te corrigeren. Bij vragen over incasso kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen.

De Algemene Ledenvergadering stond gepland voor april. Nu blijkt dat deze sowieso tot 1 juni geen doorgang kan vinden. Gezien de ontwikkelingen binnen de vereniging en kijkend naar de toekomst vinden wij het toch belangrijk dat deze op korte termijn plaatsvindt. Wij zijn dan ook aan het onderzoeken of dit op een andere manier vormgegeven kan worden.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in de aankomende periode. We hopen dat jullie deze tijd goed en gezond doorkomen en zien ernaar uit jullie in de trainingen weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van ZVW ‘74

 

De belangrijkste maatregelen en aandachtspunten opgesomd

  • Alle competities en wedstrijden voor dit seizoen zijn afgelast.
  • Trainingen zijn in ieder geval afgelast tot en met 6 april 2020. Hierbij wordt overheidsadvies gevolgd en moet rekening gehouden worden met een langere periode.
  • Er wordt geen papier ingezameld door onze vrijwilligers.
  • De Algemene Ledenvergadering (ALV) die gepland stond voor april 2020 vindt momenteel geen doorgang. Er wordt gekeken naar een alternatief.

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door:

 

Arts Edelmetaal

 

Soneritics Webdevelopment

 

Sponsor Kliks

 

Stefan's Bloem & Zo

 

Wieleman