De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Esmee Anne wordt Uniek Sporttalent 2018? - UPDATE3

18 oktober 2018

UPDATE3:

Beste allemaal,

De finale van de verkiezing tot Uniek Sporttalent 2018 is voorbij. Nu is het duimen draaien en afwachten.

Maandag aanstaande komt Uniek Sporten om 18:00 uur bij ZVW74 langs om te filmen. Kort daarna zal duidelijk zijn of Esmee Anne het Uniek Sporttalent van 2018 is.

Het lijkt ons leuk als er maandag veel zwemmers om 1800 uur aanwezig zijn, zodat we ons goed laten zien (dus ook graag de wedstrijdgroep rond 18:00 uur al aanwezig).

Groetjes namens Esmee Anne en Joyce en Ilse.

UPDATE2: EsmeeAnne is door naar de finale! Dat betekent dat er nog één keer gestemd kan worden!

UPDATE: EsmeeAnne is door naar de halve finale! Dat betekent dat er wéér gestemd kan worden!

ZVW74 is apetrots op Esmee Anne De Meulmeester. Zij is (terecht) genomineerd als Uniek Sporttalent 2018!

Uiteraard verdient zij te winnen, dus stem allen op Esmee Anne!

Krijgt Esmee Anne genoeg stemmen? Stem nu!

Uniek Sporten is op zoek naar Nederlandse breedtesporters met een talent in de meest brede zin van het woord.

Iemand die persoonlijke records heeft weten te verbreken. Iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Of die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap. Dat is Esmee Anne! Wie weet gaat zij er met de titel en het prachtige prijzenpakket vandoor.

 Over Uniek Sporten:

Bij Uniek Sporten werken we vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sportaanbod voor mensen met een handicap bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden ondersteunen we sportaanbieders die gehandicaptensport willen aanbieden, maar helpen we ook mensen met een handicap de juiste sport te vinden. Zo brengen we sporters en sportaanbieders met elkaar in contact. [meer]

 

Algemene stemronde
Het doel van de algemene stemronde is het verzamelen van zo veel als mogelijk stemmen. Per categorie gaat er 8 deelnemers door naar de halve finale (totaal 3 x 8). De deelnemer gaat door op basis van het meeste aantal stemmen. Deze stemronde start in de week van 10 september en eindigt op 23 september.

Halve finale!
In deze ronde kan iedereen stemmen op de 16 halve finalisten, per categorie 8 kandidaten. De top 2 kandidaten per categorie, met de meeste stemmen, gaan door daar de finale. De derde finalist per categorie wordt bepaald door de wildcard die uitgereikt wordt door de regioconsulten. De halve finale start op 25 september en eindigt op 4 oktober.

Finale!
Gedurende de finale kan er door het publiek gestemd worden op de 3 finalisten per categorie (9 finalisten in totaal). De jury brengt in deze periode ook een stem uit. De finale start op 10 oktober en eindigt op 17 oktober. Na 17 oktober wordt het jury oordeel samengevoegd met de publieksstemmen, hieruit komt de winnaar per categorie naar voren.

De winnaars per categorie worden tussen 18 en 26 oktober bekend gemaakt. Op het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport op 30 oktober 2018 in de Johan Cruijff ArenA worden de winnaars gehuldigd.

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: