De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Vrijwilliger papierinzameling gezocht!

19 augustus 2018

Afgelopen week gaf een van onze vrijwilligers aan helaas te moeten stoppen met de papierinzameling.  Dit betekent dat de behoefte aan extra helpers bij de papierinzameling nóg groter is dan die al was.

Data

Kun jij helpen?  Laat het dan per omgaande weten via oudpapier@zvw74.nl. Alvast bedankt voor je reactie. Op korte termijn zoeken we iemand voor:

  • 21 september, 
  • 16 november,
  • 18 januari 2019

Daarna volgt een nieuw rooster, waarin we zeker nog een aantal mensen nodig hebben! Bij genoeg mensen loopt iedereen drie keer per jaar mee. (Dat is in totaal 9 uur van de 8760 uur die in een jaar zitten, ofwel 0,1% van je tijd.)

Help jij ZVW74?

 

Wat houdt dat oud papier eigenlijk in?

Elke derde vrijdag van de maand halen drie verenigingen in Westervoort met vrachtwagens en chauffeurs van Suez het oud papier op in de verschillende wijken. In ruil hiervoor krijgen deze verenigingen een vergoeding per kilogram papier die opgehaald wordt.

Dit levert ZVW74 bijna €10.000 per jaar op! Omgerekend is dat ruim €10 per lid per maand. (Bedenk je eens dat dat bij de contributie opgeteld zou worden!)

Dit betekent dat het oud papier ophalen van aanzienlijk belang is voor onze zwemvereniging. Zonder de vrijwilligers die hierbij helpen, kan de vereniging niet bestaan.

Meestal zit het papier in dozen, maar ook met een touwtje komen we het wel eens tegen.

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: