De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Wedstrijdverslag Lenie van der Meer Bokaal

6 maart 2018

Zondag 18 februari was de Lenie van der Meer Bokaal. Dat is een voor mij belangrijke wedstrijd, niet vanwege de wedstrijd zelf maar het doel. Het doel van deze wedstrijd is dat sporten - zwemmen - mogelijk is, ook al heb je een beperking. Sporten met een beperking is altijd lastiger, maar wel mogelijk. Lenie van der Meer - dé kracht achter het zwemmen met een beperking - is in 2013 overleden en om de gedachte aan haar levend te houden, wordt jaarlijks de Lenie van der Meer Bokaal georganiseerd. Een zwemwedstrijd waar zwemmers met én zonder beperking samen zwemmen.

De minioren en de junioren 1 zwemmen gemixt, jongens en meisjes door elkaar. Wel zijn er aparte prijzen. Er zijn prijzen te winnen bij de reguliere sporters meisje/jongen, heren/dames en dan ook zwemmers met een beperking. Naast de medailles was er prijzengeld te winnen.

Selfie-time!

De winnaar van de bokaal is diegene die bij de dames én heren de meeste punten heeft. Bij de reguliere sporters gaat het om de FINA punten en bij de zwemmers met beperking om de IPC punten.

De wedstrijd is altijd in een ontspannen sfeer... dat dan ook weer mooie tijden geeft. Terwijl de wedstrijd gezwommen wordt, is er volop fruit om van te snoepen en draait de dj zijn muziek.

Groepsfoto!

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door:

 

Arts Edelmetaal

 

Soneritics Webdevelopment

 

Sponsor Kliks

 

Stefan's Bloem & Zo

 

Wieleman