De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Tienergroep

Wat? Tja, dat bepaal je zelf! In deze groep staat plezier voorop. Dit combineren we met je persoonlijke zwemdoelen. Wil je je conditie op peil houden? Of beter leren zwemmen? Ook een diploma halen kan in deze groep.

Een paar keer per jaar is er een recreatieve zwemontmoeting, waarbij je sportief strijd met leeftijdsgenoten van andere verenigingen in de regio.

Wanneer?

Je zwemt in de tienergroep op maandag en woensdag van 19:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 13:00 uur. Je mag zelf kiezen op welke dagen je komt zwemmen.

Enkele keren in het jaar zwemmen we op zaterdag op een afwijkend tijdstip. Dit wordt ruim op tijd aangegeven in het trainingsrooster.

Kosten

Bij ZVW '74 mag je eerst twee keer proefzwemmen, daarna word je lid. Jaarlijks in januari (en/of op het moment van lid worden) betaal je € 15,70 KNZB-lidmaatschap. Maandelijks kost de tienergroep € 20,60 of € 26,75. Dit is voor respectievelijk één en twee uur per week zwemmen.

Bekijk de contributiepagina voor een compleet overzicht.

 

 

 

 

Welke groep past bij mij?

Weet je niet zeker welke groep het beste bij jouw niveau of wensen past? Beantwoord een paar simpele vragen en wij zullen je helpen.

Vind mijn groep

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: