De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Nieuws

Op de nieuwspagina is al het nieuws van ZVW '74 terug te vinden. Klik op een bericht om verder te lezen.

Start nieuwe seizoen

Start nieuwe seizoen

Wander Toering - 21 augustus 2023

De vakanties zijn (bijna) voorbij, dus we gaan weer lekker zwemmen!

Zwemmen in Biljoenbad te Velp

Zwemmen in Velp

Wander Toering - 31 mei 2023

ZVW'74 is welkom in het Biljoenbad in Velp!

Agenda ALV

Agenda ALV

Wander Toering - 2 april 2023

Voor de leden die de Agenda voor de ALV van 5 april 2023 nog niet gezien of ontvangen hebben: graag contact opnemen met het bestuur.

Diploma's

Diploma's

Wander Toering - 26 maart 2023

Afgelopen half jaar hebben Madelynn, Carola, Luna en Wander de KNZB-training Trainer Wedstrijdzwemmen 2 gevolgd. Samen met de zwemvereniging uit Groesbeek hebben zij in deze periode diverse online lessen en een tweetal praktijklessen gevolgd. Daarnaast hebben zij een flink aantal opdrachten moeten uitvoeren en in moeten leveren. Afgelopen week hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen. Esmee heeft de opleiding Vertrouwenscontactpersoon gevolgd en is hier nu ook voor gediplomeerd. Allen van harte gefeliciteerd!

URGENT: Algemene Ledevergadering

URGENT: Algemene Ledenvergadering

Wander Toering - 26 maart 2023

Op zaterdag 25 maart jl. zou de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze zwemvereniging plaats vinden. Helaas heeft de sluiting van zwembad De Pals per 2 april a.s. hier verandering in gebracht. De nieuwe datum is daarom woensdag 5 april om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat te Westervoort.

Clinic Reddend Zwemmen

Clinic Reddend Zwemmen

Wander Toering - 26 maart 2023

Op zaterdag 25 maart vond met 21 deelnemers de 'clinic zwemmend redden' plaats. Onderdelen zoals popduiken, wak-zwemmen, drenkelingen met een langse sjaal of klos met lijn naar de kant halen én op de kant tillen, diverse vervoersgrepen, zwemmen met reddingsvesten en ook met geblindeerde zwembril kwamen aan bod. De deelnemers waren erg fanatiek en enthousiast. Chapeau!

Clinic Reddend Zwemmen

Clinic Reddend Zwemmen

Wander Toering - 9 maart 2023

In waterrijk Nederland is het zo belangrijk, dat iedereen goed kan zwemmen; gelukkig is het zwemonderwijs van een hoog niveau! Maar of er in Westervoort na 31 maart nog zwemonderwijs aangeboden kan worden, is uiterst onzeker.

Vacature

Vacature

Wander Toering - 23 februari 2023

Het dagelijks bestuur heeft een nieuwe vacature: is Secretaris iets voor jou?

ALV

Algemene Ledenvergadering

Wander Toering - 23 februari 2023

Save the date: zaterdag 25 maart! Het bestuur van ZVW ‘74 nodigt haar leden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering in Huis ter West, op zaterdag 25 maart, vanaf 15.00 uur.

Zwembad De Pals

Zwembad De Pals

Wander Toering - 2 februari 2023

Momenteel is er veel te doen rondom het voortbestaan van 'ons' zwembad. Veel verhalen doen de ronde en ook in de krant valt er regelmatig iets over te lezen. Het bestuur van ZVW'74 heeft van de verhuurder echter geen bericht ontvangen, dat het zwembad daadwerkelijk gaat sluiten. Wel is hij 'met de gemeente volop bezig om te zoeken naar oplossingen'. Zodra het bestuur hierover meer weet zullen de leden direct geïnformeerd worden.

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: