De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Inschrijven

Heb je (of jouw kind) proeflessen gehad en bevalt het? Hartstikke mooi!

Als je jezelf of je kind(eren) wilt inschrijven bij ZVW '74 kun je onderstaand inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij de trainer of de witte ZVW '74 brievenbus in het zwembad (links van de kleedkamers). Als jij of je kind gaat doorstromen van een groep of uur naar een andere groep of uur, moet het zogenaamde doorstroomformulier ingevuld worden. Doe dit alleen in overleg met de trainer(s)!

Let op! Als je een emailadres hebt eindigend op @hotmail.com, @outlook.com of @live.com dan kan het zijn dat een email van ons niet aankomt. Ga naar bit.ly/OutlookVeiligeAfzenders en voeg zvw74.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders. Zo voorkomen we miscommunicatie.

Opzeggen

Als je een lidmaatschap bij ZVW '74 wilt opzeggen, stuur dan een brief met handtekening naar de Ledenadministratie van ZVW '74. Vermeld hierin de naam van het betreffende lid (of leden) en de gewenste datum van opzeggen.

Het adres van de ledenadministratie vind je op de contactpagina.

Let op: Voor opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 2 maanden, rekenend vanaf dag 1 van de maand volgend op de datum van opzegging.

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: