De gezellige zwemvereniging uit Westervoort, Duiven en omgeving

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Inschrijven

 

 

 

 

Uitnodiging Lenie van der Meer Bokaal

7 maart 2019

Per mail hebben alle wedstrijdzwemmers een uitnodiging ontvangen voor de Lenie van der Meer Bokaal. Op zondag 7 april wordt in Aalsmeer deze spectaculaire wedstrijd gezwommen.

ZSC Oceanus organiseert in samenwerking met Stichting Meer Armslag voor de vijfde keer de Lenie van der Meer Bokaal,  voor zwemmers mét en zonder beperking.

Lenie van de Meer was de drijvende kracht achter Stichting Meer Armslag, die zwemmers met een beperking financieel ondersteunt.
In mei 2013 is Lenie overleden, om de gedachte aan haar levend te houden wordt deze wedstrijd georganiseerd. Een geïntegreerde wedstrijd waarin zwemmers met en zonder beperkingen samen zwemmen!
Alle zwemmers met een beperking, die gekeurd zijn, kunnen zich inschrijven alsmede valide zwemmers.

Voor alle ouders die deze dag als chauffeur fungeren, wordt een vergoeding van €15 ter beschikking gesteld. Ook sponsort ZVW74 de startgelden van al onze zwemmers voor deze wedstrijd. Doe mee en schrijf je direct in via wedstrijden@zvw74.nl!

 

 

 

 

Welke groep past bij mij?

Weet je niet zeker welke groep het beste bij jouw niveau of wensen past? Beantwoord een paar simpele vragen en wij zullen je helpen.

Vind mijn groep

 

 

 

ZVW '74 wordt gesponsord door: